Dinsdag

De Ysselrakkers op dropping!

Gisteravond was het de beurt van de Ysselrakkers om de dropping te gaan lopen. Ze hadden er allemaal heel veel zin in! De eerste groep die gedropt werden waren: Wout, Mack, Daan, Daan, Pepijn, Binck en Luca onder leiding van Melanie, Britt, Jay en Justin van de kookstaf! Wout en Daan hadden goed opgelet in de auto want ze wisten precies hoe ze terug moesten lopen. Die rotonde naar rechts, kruispunt naar links enz. Maar mannen weten jullie wel dat de auto heel erg omrijd en dat er vele snellere routes zijn om te wandelen naar het kampterrein..!?
Onderweg zijn ze nog een hele grote berg tegengekomen waar ze af gerold zijn. Tja.. Als je, je voeten even wat rust kan gunnen moet je dat natuurlijk even doen. Ook hebben jullie lekker knakworstjes gegeten onderweg en liepen jullie de rest van de route als een speer. De kookstaf had weer heerlijke tosti’s voor jullie klaar staan. Na die opgesmikkeld te hebben lekker naar bed, slaaplekker!!!

Groep1 wees van de startplek waar ze dachten heen te moeten lopen

Toen was het tijd om groep 2 te droppen. Deze groep bestond uit: Bram, Gabriel, Ravi, Joel & Thije onder leiding Lisette, Jelmer en Lukas van de kookstaf. Dit groepje ging wat minder goed van start want ze liepen richting Utrecht. Dat is de verkeerde kant op hoor! Gelukkig kwamen ze er snel achter en besloten de andere kant op te lopen. Ook jullie hebben lekkere knakworsten onderweg gegeten en kregen een lekkere tosti bij thuiskomt! Jullie ook slaaplekker mannen! Tot morgen, lekker uitslapen!

De Dijkratten 2 speelde gisteravond het tijgbomspel!

Na het eten zijn de meiden van de Dijkratten 2 gestart met het tijdbomspel. De meiden hadden een half uur de tijd om de tijdbom te vinden die doormiddel van verschillende rebussen en cijfersloten gevonden moest worden. Dit ging ze erg goed af want ze hadden uiteindelijk nog 4 minuten en 8 seconden over. In de tijdbom zat een boodschap en de boodschap was als volgt: Wij eten morgen Pizzarette!!

De Dijkratten 1 hebben vandaag indianen sportdag!

Vanochtend zijn de meiden van de Dijkratten 1 begonnen met de indianen sportdag! Als je dit gaat doen moet je er natuurlijk uitzien als een echte indiaan. iedereen mocht zijn indianenshirt weer aan en werd geschminkt als een echte indiaan:

Nadat de meiden geschminkt en omgekleed waren startte sportdag. Zo deden ze onder andere speerwerpen, ballen in de tent, paardenrace, touwtrekken, totempaal stapelen, hoefijzer gooien en water dragen!

De Riverbunnies zijn vertrokken naar de stad voor het stadsspel

De Riverbunnies zijn vertrokken richting de stad voor het stadsspel. Bij de leiding liggen verschillende vragen. De antwoorden van deze vragen zijn te vinden in de stad. Welk team de meest vragen goed heeft, heeft gewonnen! Zo kunnen ze de volgende vragen krijgen:

  1. Waar is de WC?
  2. Wat is van Gogh’s motto?
  3. Doe een goede daad!

De Dijkratten 2 hebben de puzzel af hoor!

Zo de puzzel is af! Het was nog wel een heel gezoek naar het laatste stukje. Maar die had de leiding van de Riverbunnies gepikt! Gelukkig is die weer terrecht. Wel zijn er 2 stukjes overgebleven, dat is gek!?

De Dijkratten 2 doen vandaag de fietsspeurtocht!

Alle meiden hebben een blad met 10 vragen meegekregen. Bij ieder knooppunt moeten ze een vraag beantwoorden. Na 10 knooppunten komen ze de leiding weer tegen. Hier moeten ze ook een vraag beantwoorden, hebben ze deze goed dan krijgen ze een nieuw blad met 10 vragen!

De oplossing van de raadsels van de Riverbunnies..

Aan alle mensen thuis, weten jullie de raadsels nog van zondag op de site? Hier volgen de antwoorden.

Op de vraag wat vind je bij lengte- en breedtegraden: 15N -30E? is het juiste antwoord. Sudan!

Op de vraag Veroniek heeft 5 zussen, Gertje is TV aan het kijken, Paulien is aan het schaken, Isa is make-up aan het doen, Corrie is tiktoks aan het maken, Jasmijn is aan het stofzuigen. Wat is Veroniek aan het doen? is het juiste antwoord Schaken, want dat kun je helemaal niet alleen doen!

Stormbaan Ysselrakkers & Dijkratten 1!

Het spel van de dag bij de kookstaf!

De kookstaf heeft deze dag weer een gaaf spel van de dag! Namelijk raket schieten. Welke groep komt het verst?

Wist je dat…

  • Je geen vliegen vangt met azijn maar met honing!
  • De meeste warmte je lichaam verlaat via je hoofd!
  • Als je een gezonde hond hebt, je ook een blij baasje hebt!
  • De kookstaf vandaag 16 kilo aardappels aan het schillen is.
  • Guus (RB) voor de 3e dag op rij trakteert. Na een heuse verjaardagstaart op zondag, bitterballen op maandag tijdens de fietsspeurtocht en vandaag een lekker ijsje bij het stadsspel!