IJsselrakkers

Hooiii!

Leuk dat je even kijkt bij ons, de Ysselrakkers. De leukste groep voor jonge jongens!

Iedere donderdag is het weer feest van 18.00 uur tot 20.00 uur.We gaan dan spellen doen en beetje sporten. Zo zijn we de ene week aan het voetballen in partijtjes en daarna weer paaltjesvoetbal. In de zomer doen we vaak slagbal, dan is het mooi licht en kun je de bal tenminste volgen.

We hebben iedere week wel wat anders op het programma staan. Zo hebben we vorige week nog nachtwachtje gedaan. Dat komt jullie natuurlijk niet bekend voor. Bij nachtwachtje maken we een bende van de blokhut en verstoppen we ons allemaal. Iedereen krijgt een nummer en de zoeker moet in het donker alle nummers vinden. Als jouw nummer word genoemd maak je een geluidje en dan kan de zoeker gaan zoeken.

We doen ook wel eens proeven, voelen, ruiken. Dan moet je geblinddoekt ontdekken wat je geproefd hebt. Best lastig hoor, maar wel heel leuk!Wat ook best lastig is: Dweilhockey!

Ben jij nou nog geen lid maar wil je wel eens komen kijken of jij dit ook leuk vind? Kom gerust een keertje kijken op de Provinciale weg-Oost 62 in Haastrecht. Je moet dan wel 7 jaar zijn en in groep 4 zitten, en niet ouder dan 10 natuurlijk. Anders kan je altijd bij een andere groep gaan kijken!

Ieder jaar sluiten wij natuurlijk af met een zomerkamp. Daar gaan we een week lang spellen doen met een bepaald thema. Dit is het moment voor iedereen om een heel seizoen naar toe te leven. En na zo’n week ben je toch wel blij dat je thuis eindelijk lekker uit kan slapen.

Kom je binnenkort ook kijken? Lijkt ons gezellig!

Tot dan!

Groetjes van de Ysselrakkers leiding!

Melanie, Lisette en Britt