Verhuur

T/m September 2023 is helaas helemaal volgeboekt!
Voor vragen voor andere data kunt u altijd contact zoeken.

* vrijdag tot en met zondag

Ons clubhuis De Walnood is te huur voor bijvoorbeeld familiefeesten, sportieve activiteiten, verjaardagen, kinderfeestjes of andere groepsactiviteiten. Het gebouw is  te huur voor maximaal 80 personen. Er is een ruimingerichte keuken, damestoilet, herentoilet, 2 douches, ruime zaal met een open bovenverdieping.

Bij De Walnood is een betegeld terras. Het terras ligt aan een groot sportveld waar ook gebruik van gemaakt mag worden. Voetbaldoelen zijn hier aanwezig. Er is een kampvuurplek op ons terrein, maar er mag geen open vuur gestookt worden door huurders.

De Walnood is makkelijk te bereiken via de Provinciale Weg Oost tussen Haastrecht en Oudewater. Ook is er ruime gelegenheid om te parkeren.

De huurprijs is € 150,- per dag. De huurprijs is inclusief koffie, thee en gebruik van ongeveer 8 biertafels met banken en ongeveer 20 stoelen. Voor eten en ander drinken moet zelf gezorgd worden, maar er kan natuurlijk gebruik gemaakt worden van catering van onze lokale sponsors:

Op doordeweekse dagen is De Walnood van 9:00 uur tot 17:00 uur te huur. In het weekend en vakanties van 10:00 uur tot 23:00 uur. Na 23:00 uur mogen er geen activiteiten meer plaatsvinden in en rondom De Walnood.

Om een indruk te krijgen van de ligging en het interieur staan hieronder een aantal afbeeldingen en plattegronden van de ruimtes en het buitenterrein.

Voor meer informatie omtrent huren, voorwaarden en beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vrijwilligers Lukas Roest of Mariël Verweij via: walnood@live.nl (voorkeur) of App: 06 5141 2047 / 06 1496 6044.

Bezichtigen kan alleen op afspraak.