Vrijdag

Goedemorgen! De laatste dag is van start gegaan en dan gaan we altijd wat leuks doen!! Yeaah! Maar wat word het?

Alle groepen verzamelde rond 10 uur om te gaan vertrekken op de fiets. Alle groepen gaan namelijk naar hetzelfde vandaag. We gaan namelijk naar Ooststappen Zwemparadijs Prinsenmeer!

Supergaaf! Er is van alles te doen. Zo is er een zwemparadijs en een strand met superveel glijbanen en speeltoestellen! Veel plezier!

Iedereen is weer terug op het kampterrein en wat hebben ze het leuk gehad en met het weer was het ook prima te doen!

Hitteplan JVG valt in duigen!

Op de terugweg naar het kampterrein begon het ineens heeeeel hard te regenen en te waaien. Het ging zelfs zo hard dat de partytent van de Dijkratten 2 een salto heeft gemaakt. De andere tenten zijn er goed vanaf gekomen! Helaas zijn alle tenten na deze warme week toch nog nat geregend. Dit betekent extra werk voor morgen, alle handjes zijn welkom!

Patatjes en broodje hamburgers!!!

Om 7 uur was het tijd om te verzamelen bij de kookstaf. Hier was een lange tafel neergezet voor alle groepen. Gezellig! De patatjes en de saus gingen op tafel en eten maar! Lukas (leiding YR) dacht Stijn en Thijs (YR) in de maling te nemen door ze te laten ruiken aan saus. Thijs zat helemaal onder. Stijn gaf zich niet zomaar gewonnen maar zat uiteindelijk toch een beetje onder. Stijn was het er nog niet helemaal mee eens. Hij had een theedoek gepakt met curry erin, liep naar Lukas met de doek op ze neus en zei dat die een bloedneus had. Toen Lukas dichtbij was om te kijken, smeerde Stijn zo de curry in ze gezicht. Dat is nou is een goed grapje Stijn. Wat moest iedereen lachen.

De stormbaan van de YR en D1 gisteren!

Bonte avonden!

Vanavond zijn de bonte avonden! Bij de bonte avond worden de winnaars van de spellen bekend gemaakt en worden er misschien wat stukjes gedaan. Bij de Dijkratten 1 gaat dat wel lukken want die zijn vandaag partyplanners. Maaar eerst jullie spullen alvast een beetje opruimen en inpakken!
Succes allemaal! ennnnnee.. Vanacht de hele nacht lekker keten! Sommige willen zelfs de hele nacht wakker blijven. Jaa, dat zal jullie vast wel redden… zzzzzz!

Tot morgen allemaal op het rijpad! We zien elkaar morgen weer om 12.00 uur op het rijpad!