Zaterdag

Het kamp is weer van start!!!

Vanochtend verzamelde iedereen zich om 10.45 uur op het Hoenkoopsrijpad. Behalve de Riverbunnies die waren vanochtend om 5.30 uur al van start gegaan op de fiets vanaf het clubgebouw! Knap hoor mannen, het is toch 116 kilometer fietsen. Tot strakkies in Someren!

Na een ritje met de auto kwamen we aan op het kampterrein. Gauw de containers leeg ruimen, tenten bouwen en kamers inrichten. De Riverbunnies zaten nog op de fiets. Af en toe moesten ze wel even schuilen voor de regen. Dit deden ze dan maar in een bushokje. Daarin tegen was er bij de tussenstop wel een broodje hamburger!

Schuilen in het bushokje

Rond 3 uur kwamen ze ongeveer aan op het kampterrein! Super mannen, ook geen pech gehad onderweg, top! Eventjes uitrusten en dan gauw de tent opzetten. Dit ging als een speer!

De eerste thema’s worden bekend gemaakt!
D1 maakt carrière!

De Dijkratten 1 maken deze week carrière! Op het kampbord zitten 6 schijven. Iedere dag verdwijnt er een schijf en komt er een beroep tevoorschijn. Dit is het beroep van de dag! Het blijft dus nog een verassing in welke branche de meiden carrière moeten gaan maken.

YR in ’t wilde westen!

De IJsselrakkers zitten deze week in het wilde westen. Zo hebben ze allemaal een supergave hoed gehad. Zodat ze er uit zien als echte cowboys! Echter is er 1 regel: bij alle spellen moet de hoed op blijven!

Nadat het thema bekend was gemaakt zijn de jongens gelijk een eigen boog gaan maken. Deze boog gaan zij iedere dag gebruiken bij het rode draad spel. Dit spel is namelijk blik schieten (zie kampbord).

RB op TV!

De Riverbunnies zijn deze week op TV! Iedere dag zitten de mannen in een andere serie of film. Wij zijn benieuwd!!

Dijkratten 2 zitten op de camping

De Dijkratten 2 zitten deze week op de camping! Zo is er een heuse caravan mee en hebben de meiden vanavond hun eigen slippers mogen pimpen! Het kampbord is nog niet helemaal af. Dit word morgen vervolgd…..

Hier gelukkig geen processierupsen maar Progressierupsen of Prosexyrupsen volgens de Dijkratten 2!

Ook heeft de kookstaf al een groot compliment gehad! “Zooo de kookstaf kookt echt veel lekkerder dan mijn moeder” namens een lid van de YR!

Dit jaar een ware kookstaf mobiel!

Ja de kookstaf word ook een jaartje ouder en dan met zo’n groot kampterrein. Daar moet wat op bedacht worden dachten ze zo! Er is gelijk een ware kookstafmobiel in het leven geroepen! Hup pannen achterin en gaan! Er is zelfs een mooi parkeervak gemaakt.