Zondag

There ain’t no party like a summercamp party!

Goedemorgen allemaal! Lekker geslapen? De eerste hele dag van kamp is begonnen. Lekker ontbijten en we kunnen er tegenaan! Maar wat gaan we doen vandaag?

De Mediawand in een nieuw jasje dit jaar!

Dit jaar is er weer een mediawand op het kampterrein. Dit keer is die helemaal uitgevoerd met krijtverf. Op de wand worden alle leuke verhalen, berichtjes van thuis en nieuwtjes opgehangen!

De Dijkratten 2 en Riverbunnies spelen vandaag Wanted

De Dijkratten 2 en Riverbunnies spelen vandaag “Wanted”! Alle groepjes krijgen een kaart mee waar zij precies op moeten bijhouden hoe zij gefietst hebben. Als je een vakje in of uit rijd moet je ook de tijd noteren. Je mag namelijk maar 1 uur in een vakje bivakkeren. Ieder uur stuurt de leiding een foto opdracht. Deze moet je zo snel mogelijk volbrengen! Maar PAS OP de leiding is jullie aan het zoeken. Als je gevonden word heb je een strafpunt en als dan ook de kaart nog niet klopt heb je dubbele strafpunten! De volgende opdrachten kunnen vandaag voorbij komen:

  • Ga met een vlag op de foto
  • Ga met een scootmobiel op de foto
  • Ga met een jeu de boules baan op de foto

Succes!

De Ysselrakkers zijn er vandoor op de fiets

De Ysselrakkers hebben vandaag de Fiets Zoektocht. Alle groepjes hebben een kaart gekregen. Op de kaart staat het Target waar zij naar toe moeten fietsen. Maar alle belangrijke informatie is verwijderd (knooppunten, straatnamen enz.). Vind dan de weg maar is! De eerste groep heeft al een kaart gevonden en probeert hier wijzer uit te worden. Ook jullie succes mannen!

De Dijkratten 1 hebben een loopspeurtocht vandaag

De Dijkratten 1 zijn vanochtend gedropt bij station Putten en moeten de weg terugvinden. Maar hoe!? Gelukkig heeft de leiding wat hints. Bij iedere splitsing heeft de leiding een meerkeuzevraag. En bij ieder antwoord zit een richting. Is het antwoord goed, ga je de goeie kant op. Maar heb je het antwoord fout, stuurt de leiding je gewoon de verkeerde kant op.

De stormbaan is ook weer opgebouwd!

De Riverbunnies zijn gisteravond weer erg druk geweest om een leuke stormbaan in elkaar te bouwen en wat is die weer gaaf geworden! Iedere dag word deze stormbaan door alle groepen gelopen. Wie zal deze week de snelste tijd neerzetten?

De kookstaf is vandaag in Nederland!

Vandaag is de kookstaf gestart in Nederland. Iedere dag bevind de kookstaf zich in een ander land. Bij elk land komt een bijpassend spel die ieder kind kan komen spelen. Hoe beter je het spel uitvoert, hoe meer stappen je mag zetten op het gigantische kampbord. Vandaag is er een mooie tekening gemaakt op de mediawand welk spel er te spelen is. Ook is de kookstaf bezig met een echt Hollands traditioneel toetje. Zien jullie wat het is?

Hoe gaat het nu met de Ysselrakkers?

De Ysselrakkers kwamen wel een heel bijzondere straatnaam tegen. Ze dacht yes we zijn er bijna! Maar helaas mannen, jullie fietste helemaal in Putten (buiten de kaart) in plaats van Ermelo. Maar geen paniek ze hebben het gered. Ze waren alleen een uurtje later!

De supermarkt is geopend!

Wat een luxe dit jaar. We hebben onze eigen supermarkt op het kampterrein. Alles is er te vinden cola, sinas, kauwgom, chips enz. Er gelden ook hoge kortingen dus jullie hebben dubbel mazzel. Zie onderstaand filmpje:

Het avondeten wat weer Topie vanavond!

Wat hebben we toch weer heerlijk gegeten vanavond. Lekkere bloemkool met een lekkere hamburgers van John Boere! Het toetje van vandaag waren oliebollen!! De kookstaf zit vandaag in Nederland en bij Nederland horen nu eenmaal oliebollen! Ook voor de ouderen was het buffet bereikbaar!

De Dijkratten 2 spelen vanavond waar ben ik op het kampterrein?

De meiden van Dijkratten 2 spelen vanavond waar ben ik op het kampterrein. Ze weten allemaal niet wat er op hun voorhoofd geplakt is en moeten aan de hand van vragen erachter komen.

De Riverbunnies hebben Bingo op hun ouwe dag!

De Riverbunnies hebben vanavond een Bingo volledig in tenue. Er zijn leuke prijzen te winnen, zo is de hoofdprijs een waardebon voor de campingwinkel de Spar op het kampterrein! Gaaf man!

Wist je dat..

  • Mathijs (YR) in het midden van zijn papieren kaart drukte en zich afvroeg hoe de routebegeleiding aan ging?
  • Jay (RB) vandaag gezoend heeft met een paard?
  • Renske (D2), Thijs (RB) en Felix (RB) niet gepakt zijn vandaag met Wanted?
  • Liam (YR) dacht dat er kaas in de tomatensoep zat (dit bleek de vermicelli te zijn), slaat de vermoeidheid nu al toe?