Vrijdag

Vrij – vakantie – kamp – tijd van m’n leven!

Goedemorgen allemaal! Het is alweer vrijdag! Vrijdag is altijd de laatste echte dag van kamp en dan gaan we altijd op uitje! Superleuk!! Wat gaan we dit jaar doen!?

De Ysselrakkers en Dijkratten 1 zijn rond kwart voor 10 vertrokken naar de kanovijver Ermelo om een leuk stukje te kanoën!

De Riverbunnies en Dijkratten 2 gaan naar het strand en hebben vanmiddag ook een geplande activiteit op de planning staan maar dit blijft nog even geheim.

Vanmiddag heeft de YR en D1 gemidgetgolft!

De rode draad (de alleskunner) bij de Ysselrakkers!

De Riverbunnies en Dijkratten 2 zijn bij een klimbos geweest!

Vanmiddag zijn de RB en D2 naar het klimbos geweest, supergaaf!

De rode draad van de YR

Gisteravond heeft de YR het laatste rode draad spel gedaan en dit was wel een heel bijzondere. Wie kan de meeste knijpers op zijn hoofd knijpen. Guus had er 17, Thije 24 en Joel 27. Niet normaal!

De Dijkratten 1 hebben gister hun eigen boerinnenkalender gemaakt!

Van de week hebben de meiden van Dijkratten 1 al een fotoshoot gehad. Nu waren deze foto afgedrukt en mochten ze hier zelf een boerinnenkalender van knutselen, superleuk!

Mathijs, Ruben en Liam liepen een avondje mee bij de Riverbunnies!

Mathijs, Ruben en Liam van de Ysselrakkers gaan volgend seizoen over naar de Riverbunnies. Daarom mogen ze vanavond een avondje bij de Riverbunnies meedraaien. Zo hebben ze buks geschoten en meegedaan met de scootmobielrace! Als het aan hun had gelegen hadden zij nog blijven slapen bij de Riverbunnies ook!

Stormbaan RB, D2, YR & D1!

Grote kortingen vanavond is onze op = op shop!

Gisteravond was er een spooktocht op het kampterrein

Gisteravond stond er een spooktocht op de planning. Alle groepjes fietste 1 voor 1 naar het bos. Hier stond Jacco om het verhaal van de spooktocht te vertellen. Het verhaal ging als volgt:

Op de nacht van 21 juli vinden er al jaren lang mysterieuze verdwijningen plaats. Het verhaal gaat rond dat Bloody Mary het bos heeft vervloekt en achter de verdwijningen zit.  We zijn gewaarschuwd door Bloody Mary. Kijk uit! Je weet wat ze zeggen over haar. Spreek haar naam niet uit voor de spiegel. Mary Worth ook wel Bloody Mary genoemd is na een ruzie met haar man weggelopen met haar kind. Haar man kwam achter haar aan en op het moment dat Bloody Mary de auto probeerde in te stappen trok haar man een mes en verminkte haar gezicht. Zij is toen samen met haar baby weggerend het bos in. Haar man is met de auto achter hun aangereden, maar er was geen enkel spoor van haar of de baby te vinden. Hierna is bloody Mary nooit meer levend teruggezien. Als je haar naam om middernacht in de spiegel uitspreekt, zou ze in de spiegel kunnen verschijnen en je mee kunnen nemen naar het geestenrijk. Sommige mensen zeggen haar bebloed in de spiegel te hebben gezien, maar helaas kan de meerderheid het niet meer na vertellen.

En nu hebben we jullie hulp nodig. Nadat we gisteren over Bloody Mary hebben gesproken geloofde Fay het nog steeds niet. Om het te bewijzen heeft zij gisternacht 3x Bloody Mary in de spiegel uitgesproken. Tot voor kort leek het allemaal goed te gaan, maar zij is plotseling verdwenen.  De buren hebben iemand horen schreeuwen in het bos om hulp. Help ons mee om Fay ongedeerd het bos uit te halen.

Iedereen durfde het aan om het bos in te gaan om zo Fay ongedeerd uit het bos te halen. Er zaten wel een aantal leiding om ons goed de stuipen op het lijf te jagen. Zo zat er iemand met een waterpistool (daar schrik je best van als je in het donkere bos loopt!), iemand met een masker op, een meisje met bloed op haar shirt met babygeluiden, een auto midden in het bos die heel hard toeterde en zijn lampen aan deed en zelfs een kettingzaag geluid!

Het was allemaal wel even spannend maar iedereen heeft de spooktocht gelopen en Fay is gelukkig ook weer veilig teruggekomen op het kampterrein! Goed gedaan luitjes!

De winkel draait over uren na de op = op verkoop!

Mandjes tekort, wisselgeld tekort, niet te doen! De 2e caissière is net aangenomen het was niet meer weg te werken zo druk dat het was bij de op = op shop!

Wat eten we vandaag!?

Vandaag is het vrijdag dus we eten lekker patat met een broodje hamburger. Iedereen vond het weer erg lekker! Na het eten was er nog 1 grote verassing de kookstaf kwam namelijk aan met een ware ijskar! Hier mocht iedereen een ijsje komen halen! Lekker 2 bolletjes op een hoorntje, 1tje van aardbei en 1tje van vanille! Mede mogelijk gemaakt door Wim Straver! Dankjewel!

Hierna volgde het eindspel (eindbaas) van de kookstaf!

Iedereen heeft gisteren een t-shirt ingeleverd bij de kookstaf. Deze hebben deze t-shirts stiekem ingevroren. Na het eten kreeg iedereen zijn shirt. Diegene die het snelst zijn tshirt aan had kreeg de meeste punten. Iedereen die daarna kwam kreeg ook nog veel punten maar wel wat minder punten. De eerste 3 die uiteindelijk op het finish vakje uitkwamen hadden gewonnen voor deze week!

Het was super spannend en de gekste manieren werden geprobeerd om het shirt zo snel mogelijk te ontdooien. Sommige gooide ermee tegen de muur, een ander stopte ‘m onder zijn oksel en weer een ander ging er boven op zitten. Terwijl Meike (D1) haar ijsje eerst nog even aan het opeten was, ging de rest al aan de slag. Maar toen Meike begon viel het shirt zo snel los, dat zij de allersnelste was van allemaal en hiermee ook als eerste de finish behaalde op het grote speelbord. Joep (RB) was hierna het snelst en hierna kwam Anne (D1). Goed gedaan!!