Maandag

Normaal kan maandag wel eens een beetje saai zijn…

… maar niet op kamp!!!

Goedemorgen allemaal!! Hebben wij er weer zin in vandaag!?

De Ysselrakkers mochten vandaag lekker uitslapen want die hebben gisteren gewoon even de dropping gelopen! Wat vonden ze het allemaal leuk zeg maar dat wandelen duurt veel te lang. Toen ze een fiets tegenkwamen dachten ze die moeten we hebben. Helaas trapte die niet zo lekker. Dus moesten ze weer verder met de benenwagen. Pepijn had op een gegeven moment wel echt moeien voeten. Gelukkig was Nils van de Kookstaf mee. Hup Pepijn spring maar op me rug! Dan loop ik dat laatste stukje wel even voor je. Uiteindelijk zijn ze allemaal in de late uurtjes op het kampterrein aangekomen. Lekker tosti eten en lekker naar bed! Slaaplekker mannen!

Ontbijten doen de Ysselrakkers vandaag ook andersom!

Zo uitgeslapen mannen? Tijd voor ontbijt! Lekker bammetje. Ohnee wat heeft de leiding nu weer bedacht. Er komt ook wel een hele rare geur uit de keuken bij de kookstaf? Het ruikt wel naar Kippensoep, nasi!?
Hup aan tafel, want ja hoor de soep word al opgediend. Vandaag beginnen jullie lekker met het avondeten! Wel lekker na zo een zware dropping! Eetsmakelijk!

De Dijkratten 1 zijn compleet!

Yeaahh ook Cecilia, Dieke en Anna zijn aangekomen op het kampterrein! Er is gelijk een nieuwe mooie groepsfoto gemaakt! Daarna konden de Boerenspellen beginnen. Hierin doen ze kruiwagenestafette, koekhappen, eieren werpen, eieren zoeken, vla twister enz. Ook hebben ze dierenmaskers gemaakt.

De Riverbunnies zijn op fietsspeurtocht

Vanochtend zijn de mannen van de Riverbunnies vroeg vertrokken voor de fietsspeurtocht. Uiteraard in volledige bejaarde tenue anders krijg je minpunten!

Dijkratten 2, daagje kampterrein!

De Dijkratten 2 starten de dag met het knutselen van een eigen ID-kaart. Daarna hebben ze het Selfie-spel gedaan. De leiding liet een foto zien van een voorwerp wat op het kampterrein aanwezig was. Als je dit voorwerp vond moest je hier een selfie mee maken. Ze hebben nu nog een extra verassing voor de lunch, lekkere wafels!

De Ysselrakkers blijven ook een daagje op het kampterrein!

De Ysselrakkers doen vandaag allemaal spellen op het kampterrein. Zo hebben zij de stormbaan gelopen, gedoucht en toen nog een keer de stormbaan gelopen. Het letterspel gedaan, watergevecht en Rode draad “de alleskunner”

De kookstaf is in Duitsland aangekomen

De kookstaf is vandaag in Duitsland aangekomen en dit betekent een nieuw spel van de dag! Vandaag is dit bierpul schuiven. Op de tafel staan punten, schijf je de pul in deze rij dan heb je dit aantal punten behaald. Dit word allemaal gedaan door onze toezichthoudende dhr. Heinz!

Pieter Post is weer druk in de weer geweest op het kampterrein met de bezorging van de plaatselijke reclamefolder!

De middag van de Ysselrakkers

Vanmiddag hebben de Ysselrakkers verschillende spelletjes gedaan op het kampterrein. Wie blaast als eerste een ballon kapot, het woordenspel en ze kregen een ingevroren fluitje. Diegene die er het snelst een fluitje uitkreeg had gewonnen, maak niet uit hoe jullie het doen als je maar de snelste bent. Zie het filmpje hieronder:

De Riverbunnie Bastards hebben vanavond een scootmobielcursus gehad!

Vanavond heeft de RB een scootmobielcursu gehad. Daarna hebben ze een race gedaan wie de beste scootmobielcoureur is! Hier komt van de week meer over op de site!

De YR en D1 doen alles even andersom

Vanavond hebben de D1 en de YR van groep gewisseld. De mannen van de YR troffen het wel want bij de D1 stond het schminken op het programma. Ze zijn hierdoor allemaal omgetoverd tot boerderijdier. Wat zien jullie er goed uit mannen!

De Dijkratten 1 werd gevraagd wat ze graag wilde doen. Nou dat wisten ze wel. Ze wilde Lukas (YR) wel droppen. Nou daar werd gelijk werk van gemaakt. Gelukkig was Justin (YR) niet te beroerdste en ging met Lukas mee. Wij zijn benieuwd hoelaat ze terug zijn, want ze zijn wel een leuk stukkie weg gedropt.

De Dijkratten 1 gaan ook op dropping!

He meiden leuk he! De dropping!! Passen jullie wel op in het bos. Want jullie zouden zo Justin en Lukas tegen kunnen komen! Tot strakkies!

Wist je dat…

  • Menig leiding zich al de rambam is geschrokken in de douche
  • Joel (YR) zich niet verbrand vandaag omdat die helemaal wit is van de zonnebrand.