Vrijdag

Vandaag is het vrijdag en dat betekent. We richting een leuk uitje!

De IJsselrakkers en Dijkratten I gaan naar de Dierentuin!

De YR en DI zijn vanochtend vroeg vertrokken richting Dierenrijk in Nuenen. Super leuk!  Waar ze vooral druk mee waren, waren de aapjes. Er waren heel veel verschillende soorten. S’middags was er ook nog een hele gave zeehondenshow (die konden een high five geven, plastic konden ze uit het water halen en konden zelfs hun tanden laten zien). Verder zijn ze ook nog bij de olifanten wezen kijken, deze waren ze aan het douchen en er waren super veel speel toestellen!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uiteindelijk gingen ze weer terug naar het kampterrein. Het was een klein stukje rijden maar goh zo’n weekje hakt er wel in he !? Ze waren niet moe. Maar of we dat nog moeten geloven !?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DII & Riverbunnies gaan naar het klimbos & zwemmen!

De DII en de RB zijn deze ochtend gaan klimmen in het klim bos! Helemaal leuk! Ze kregen een heel mooi pakje aan, hier zat een haak op die je overal aan de kabels vast klikte. Nu kon het beginnen het was een hele baan met verschillende obstakels. Zo moesten ze over kabels en bruggen lopen, om bomen heen manoeuvreren. Het was superleuk! Joep ging zo snel dat die de ronde wel 3 x heeft gedaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het klimmen was het tijd om even lekker bij te komen, dus daar gingen ze dan op naar het zwembad de “IJzeren man”. Heerlijk, super mooi weer, veel glijbanen, verschillende baden en een heel groot bubbelbad. Vooral een lange sliert maken op de glijbaan was leuk vanmiddag, nou het is jullie gelukt hoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om half 7 mochten we weer lekker eten! & het is vrijdag dus dat word patatjes!!!

Yeaaaah patatjes, lekker hoor! Dit jaar heeft de kookstaf ook nog is heeeerlijke broodjes hamburger gemaakt met komkommer, tomaat, ui, mayonaise, curry en ketchup. Iedereen heeft heerlijk gesmikkeld!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanavond heeft iedereen nog bonte avond en worden de winnaars bekend gemaakt van alle grote spellen! Daarna lekker naar bed. Teminste de IJsselrakkers willen toch wel de hele nacht wakker blijven, het is tenslotte bonte avond. Succes mannen!

Nog extra een filmpje van de stormbaan van de Dijkratten II van gisteravond:

Ook nog wat foto’s van de Riverbunnies tijdens de stormbaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wist je dat…

  • De Riverbunnies en de Dijkratten 2 gister de nachtstormbaan hebben gelopen

Tot morgen iedereen!