Maandag

De Dijkratten 2 liepen vannacht de dropping!

Afgelopen nacht zijn de meiden van Dijkratten 2 gedropt. Toen ze gedropt waren kwamen ze al gauw bij een treinspoor. Laat er nu dicht bij het kampterrein ook een spoor zitten. De meiden waren niet meer van de wijs te brengen, want we moeten gewoon het spoor volgen. Jammer voor de leiding maar fijn voor de meiden, want tja, die zaten gelijk op het goede spoor. Ze gingen als een trein! Toen ze in Amersfoort aankwamen zag Renske al gauw de kabouter hut (restaurant aan de overkant van het kampterrein). Dus hup op naar de tosti’s! Lekker gelopen meiden! Morgen lekker uitslapen, slaaplekker!

De Riverbunnies zijn op fietsmissie

Vanochtend zijn de mannen van de Riverbunnies in 3 groepen vertrokken op de fiets. Alle 3 de groepen hebben eigen telefoon meegekregen genaamd Kwik, Kwek en Kwak. Op de telefoon krijgen zij de vraag en de plaats door waar zij het antwoord kunnen vinden. Ze moeten dan zelf uitzoeken hoe ze in deze plaats komen om vervolgens op zoek te gaan waar ze het antwoord op de vraag kunnen vinden. Succes mannen!

De Dijkratten 1 hebben een wandelspeurtocht!

De meiden van de Dijkratten 1 zijn vanochtend gedropt door de kookstaf. Het is nu de taak aan de meiden om de weg terug te vinden. Bij ieder kruispunt krijgen de meiden een envelop met een raadsel. Bij een goed antwoord krijgen de meiden de juiste richting waar zij heen moeten lopen. Is het antwoord fout krijgen zij de verkeerde richting te horen. Tot strakkies!

De Ysselrakkers deden waterslagbal!

De Dijkratten 2 doen het stadsspel a la levend cluedo

De Dijkratten 2 hebben vanochtend heerlijk uitgeslapen. Altijd lekker na zo een dropping! Na een lekker ontbijtje bij de kookstaf met gebakken eieren was het tijd voor het volgende spel. De meiden gingen op de fiets naar de stad om daar het stadsspel te spelen. Bij de leiding lag een kaart met kruisjes erop waar de personen, voorwerpen en plekken waren verstopt. De meiden gingen naar deze plekken toe om te kijken welk voorwerp, plek of persoon daar lag. Deze konden ze dan vervolgens afstrepen op hun lijstje. Wie als eerst alle briefjes had 1 moorplek, moordenaar en moordwapen over.

Jachtseizoen bij de Ysselrakkers

De Ysselrakkers gingen vanmiddag het spel “Jachtseizoen” spelen.

De Ysselrakkers zijn vanmiddag op pad gegaan om het spel “Jachtseizoen” te spelen. Melanie (YR) en Justin (KS) waren de politie. Iedere 20 minuten kregen de Ysselrakkers een opdracht, een vraag of een raadsel. Hadden zij het antwoord goed kregen zij de locatie van de politie agenten te horen. Hadden ze het antwoord fout, dan werd hun eigen locatie gedeeld met de politie. De politie mocht jullie natuurlijk niet vinden dus dat was geen goed nieuws. Het doel van het spel was namelijk om zo ver mogelijk bij de politie agenten vandaan te komen. Diegene die het verst weg waren had gewonnen. Wie dat waren? Dat blijft nog even geheim, dit horen de mannen pas op de bonte avond op vrijdagavond.

Dijkratten 2 puzzelt erop los!

De Dijkratten 2 hebben een grote puzzel neergelegd zodat ze lekker kunnen puzzelen tussen de activiteiten door.

Wist je dat…

  • Sarah (D1) zo hard op de stormbaan ging dat zij haar schoen verloren is.
  • De Kringloop in Amersfoort eigenlijk te mooie spullen heeft..
  • De politie tegenwoordig per Polaris achter boeven aangaat?
  • De Riverbunnies een waardige, kitscherige woonkamer gecreëerd hebben?
  • Sommige meiden van de D1 betere DJ’s zijn dan je zou denken?
  • Stefan vandaag op het kampterrein langs is geweest met toekomstig lid Niek!
  • De Dijkratten 1 vandaag kaarten hebben geschreven & dit er 89 zijn!!!
  • Wist je dat de mannen van de Riverbunnies vandaag meer foto’s hebben gemaakt van trekkers dan van de opdrachten tijdens hun fietsmissie!