Zomerkamp Someren

Het zomerkamp komt er bijna aan! Volg elke dag het verslag op de pagina van de dag (zie het menu hierboven) en hou onze Facebook in de gaten voor laatste updates!


We zijn te gast bij de Scouting Someren, de Abbé Pierre Groep. Ze hebben een heel mooi terrein met een enorm groot veld. We hebben dus plek zat voor alle tenten en spellen. Het gebouw is ook heel mooi met twee grote slaapzalen, zodat de IJsselrakkers en Dijkratten I weer lekker binnen kunnen slapen.

Grasveld
https://www.scoutingsomeren.nl/wp/

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun site!


We zitten dit jaar weer in een bosrijke omgeven en dus controleren we elkaar weer goed op teken! Doen jullie het bij thuiskomst ook nog een keertje?


Behalve de teken letten we ook goed op eikenprocessierupsen. Die kunnen namelijk ook flink vervelend zijn. Wil je voor kamp alvast iets weten over de rupsen? Kijk dan op de site van de GGD.


Ook dit jaar hebben we weer een paar bedrijven die ons een warm hart toedragen en ons sponsoren voor de kampweek!

We kunnen alle spullen weer naar het kampterrein vervoeren in 2 mooie containers van Kruiswijk uit Vlist. Ook onze chauffeur

Jolanda heeft voor ons weer de EHBO dozen nagekeken en aangevuld. Dit allemaal met spullen van gezondheidscentrum Goverwelle!