Woensdag

Goedemorgennnnn allemaal! Het is weer woensdag en als het woensdag is, is het gezamenlijke dag. Gezellig! Om 1 uur hoeven we pas te verzamelen dus jullie gaan eerst nog leuke dingen doen met je leiding.

Dijkratten 1 en Dijkratten 2 lopen de dropping gisteravond!

De Dijkratten 1 liep gister de dropping. Ze werden rond half 11 weggebracht door de kookstaf naar de dropplek. Priscilla (kookstaf) en Tamara (D1) waren vooruit gelopen om allemaal lichtgevende armbandjes op te hangen. De meiden moesten de bandjes volgen. Als ze deze volgde kwamen ze weer op het kampterrein terecht. Gelukkig is dit helemaal goed gegaan en iedereen vond leuk! Nu lekkere tosti en mooie kettingen, brillen en baarden maken met de lichtgevende armbandjes en lekker naar bed! Slaaplekker meiden!

Ja, jullie lazen het goed. Ook Dijkratten 2 werd weer gedropt. Maandag was een extra ingelaste dropping omdat de meiden zaterdag niet hebben hoeven fietsen. Gisteravond was de geplande dropping. Maar meiden jullie hebben super gelopen, niets verkeerd en in 1 keer terug. Ook jullie heeerlijke tosti’s en wat aten jullie er veel zeg. De grootste eters van het kampterrein. Slaaplekker!

De Riverbunnies zitten vandaag in Fast en the Furious

Gisteravond hebben de Riverbunnies Fast en the Furios gekeken. Daar gingen ze vandaag wat mee doen. De leiding van de Riverbunnies hebben namelijk een Riverbunnies mobiel meegenomen. Het is een mat grijze Seat Ibiza, bouwjaar 2000, hij kan in 12,7 seconden van de 0 tot de 100 km/h en de topsnelheid is 170 km/h. De jongens van de RB mochten deze auto helemaal pimpen! Nou het is wat geworden hoor!

De schilderklus is net gestart!
Met rode remklauwen hebben ze zeker 10 pk meer!
Het eindresultaat
Inhalen?

Gezamelijke dag start met levend cluedo in Asten!

Vanmiddag rond 12 uur is er op deze plek een moord gepleegd op Abraham. Abraham was 50 jaar geworden en wilde dit samen met de club vieren. Hij liep vanmiddag samen met zijn dochter richting de garage toen hij plotseling dood neerviel. De verwende dochter schrok zich een hoedje. Er zijn een aantal verdachten die de moord gepleegd kunnen hebben, die zich in de buurt van dit centrum bevinden. Het is jullie taak om uit te vinden wiens verhaal niet klopt en dus de dader is!

In Asten ligt een lijk. Alle mogelijke daders (leiding) lopen rond in de in de stad! Chris en Lisette zijn de rechercheurs. Zij hebben de paspoorten van alle mogelijke daders. De groepjes komen een paspoort halen van diegene die ze willen verhoren en zoeken deze op in de stad. Als ze de vragen hebben gesteld gaan ze weer terug naar de rechercheurs.’Hier halen ze het volgende paspoort op. Wie heeft als eerste de dader te pakken!?

De personages

Tamara stond de sterren van de hemel te zingen als straatmuzikant, Lukas is even een middagje aan het werk gegaan als serveerder/barman op het terras en Jacco lag de hele middag in een hoekje als zwerver. Het was nog best een beetje lastig maar het groepje van Jay, Lana en Fay had het het snelste opgelost. De broer van Abraham was namelijk jaloers op Abraham omdat hij altijd alles kreeg. Hij had hierdoor plantengif gestolen bij de gemeentewerker en deze heeft die gegeven aan de zwerver. De zwerver heeft uiteindelijk ingebroken in de bakkerij en heeft het gif in de taart van Abraham gestopt!

Bij thuiskomst zijn alle zwembaden weer lekker vers gevuld en kunnen we weer lekker zwemmen! Lekker hoor! Vanavond gezamelijk eten en dan komt er ook nog een activiteit. Hiervoor zit een mooie kaart in de brievenbus:

De club bestaat dit jaar 50 jaar!

Omdat de club dit jaar 50 jaar bestaat, kwam het idee om als 50 op de foto te gaan. De foto is superleuk gelukt!

Er is een kinderfeestje vanavond!

Jaa, de uitnodigingen waren voor het kinderfeestje. Om 21.00 uur verzamelde iedereen bij de kookstaf. Er zijn 6 spellen uitgezet:

  1. Koekhappen
  2. Spijker poepen
  3. Zaklopen
  4. Ei/lepel estafette
  5. Krat lopen
  6. Panty slaan

Het feestje eindigt met een gezamenlijk spel stoelendans en ballonnendans!