Pasen bij JVG!

Ook dit jaar organiseren we weer een leuke ochtend op de ‘paaszaterdag’. Voor alle kinderen tot en met 11 jaar zijn er leuke dingen te doen in en rond ons clubhuis ‘De Walnood’. Zo kunnen er natuurlijk paaseieren gezocht worden, maar voor de iets oudere kinderen is er ook een leuk spel. Daarnaast kun je lekker knutselen of kleuren en buiten spelen. De paashaas komt wat lekkers uitdelen en je kunt je laten sminken tot stoere piraat, mooie prinses, dappere tijger of iets heel anders! En aan het einde van de ochtend, eten we met z’n allen… pannenkoeken!!

Wie: voor alle kinderen tot en met 11 jaar (en hun ouders natuurlijk)

Waar: De Walnood, provinciale weg 62 Haastrecht (naast het klooster)

Wanneer: zaterdag 20 april, van 10.00 tot ongeveer 12.30

Helemaal gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *