Feestweekend Jubileum 6 en 7 september

Jeugdvereniging Gabriël bestaat in 2019 vijftig jaar. In die 50 jaar hebben we enorm veel leuke momenten gehad. Er zijn inmiddels vele kampen, openingen, Duinenmarsen, afsluitingen, paasdagen en zwemuitjes geweest en natuurlijk ook ‘gewoon’ duizenden clubavonden!

Natuurlijk moet zo’n mooie leeftijd gevierd worden. In juni zijn we met alle vrijwilligers en leden een dag naar Drievliet geweest en op 6 en 7 september volgt een groot feestweekend. Hieronder kun je zien wat er in het feestweekend allemaal te beleven valt!

Vergeet niet op te geven voor de zeskamp en de BBQ!

Voor de zeskamp mogen de teams leden hebben van jong en oud: 7 tot 70 jaar mag door elkaar. De teams moeten uit 6 tot 8 mensen bestaan. Neem droge kleding mee!

Deelname van de zeskamp is op eigen risico!

De KidsBBQ is voor alle kinderen in de clubleeftijd of jonger, dus tot en met 15 jaar. Vermeld bij het opgeven graag even de leeftijden van de kinderen!

Het feestweekend is ook de opening van het seizoen 2019 – 2020. De gewone clubavonden beginnen dus weer op maandag 9 september. Voor de clubavonden en -tijden per groep kunt u hier kijken.

Voor het hele weekend geldt:

  • Jeugdvereniging Gabriël is niet aansprakelijk voor schade of verlies van uw eigendommen;
  • Voor consumpties wordt gebruik gemaakt van bonnen en bandjes;
  • Er kan gepint worden;
  • NIX18 (geen alcoholische consumpties aan mensen onder de 18);
  • Tijdens de activiteiten worden foto’s en filmpjes gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op social media en de website. Door uw aanwezigheid gaan wij ervanuit dat u daarmee akkoord bent.

Wil je meer weten of je opgeven voor de zeskamp of de bbq? Stuur ons een mailtje op info@jvgabriel.nl of zoek contact via Facebook of Instagram! Tot 6 of 7 september!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *